a történetem

A Történetem

Ki vagyok?
Kommunikációs és growth mindset specialista, tréner, szalonszervező, egykori televíziós újságíró, szerkesztő, műsorvezető, Az ESTE egykori szerkesztőségvezetője, a Figyelőnet (fn.hu) volt főszerkesztője, a Hősök Tere Alapítvány társalapítója.

Három életem van. És mindháromban azon dolgozom, hogy tudom kihozni a legjobbat másokból.

2005 óta tartok prezentációs, kommunukációs és média-tréningeket, workshopokat, growth mindset tréningeket,  workshopokat, előadásokat, fejlesztem vezetők pozitív kommunikációját. 2006-ban szerveztem meg az első szalont, amivel kisközösségeket fejlesztek. 
15 évig televíziós riporter, szerkesztő, műsorvezető, 2002-2009 között a Pulitzer Emlékdíjas ESTE szerkesztőségvezetője, 2009-2011 között az fn.hu főszerkesztője voltam.

Tudni akartam, hogy másokban pozitív benyomást keltek? Hiteles vagyok? Önmagamat adom? Mihez kezdek a hibáimmal?

Ezért tanultam NLP-t, mozgáskultúrákat, önismeretet, asszertív kommunikációt, growth mindsetet. Ebből alakítottam ki azt a módszertant, amivel mások fejlődését segítem.
Mit tettem eddig?
Közügyeim
2013-ban megalapítottuk a Hősök Tere Kezdeményezést Prof. Philip Zimbardoval és Halácsy Péterrel. 2018-ban átadtam az ügyvezetést. Jelenleg a kuratórium elnöke, a vállalati szolgáltatások csoport vezetője és a szervezet önkéntese vagyok.

Missziónk, hogy elérjük egyre többen merjenek kiállni és tenni másokért a mindennapokban. Egyszer Edith Eva Eger megkérdezte mit csinálok? Nem az érdekelte, mivel foglalkozom, hanem az, hogy mit akarok adni a világnak. Szerintem is ez a fontos.

Tréningeket, workshopokat, előadásokat tartunk, rendezvényeket és kampányokat szervezünk azért, hogy tudást adjunk át, inspiráljunk és cselekvésre motiváljunk  másokat. Emellett a Szeretem Magyarországot Klub és a Common Purpose Magyarország tagja vagyok.
Folytassuk személyesen?
Írj és megnézzük, mit tehetünk!