Pozitív Kommunikáció

Hitelesen, hatékonyan, önazonosan –  a jövő szervezeteiért
Ajánlom neked, ha

Szeretnél meggyőzni másokat, de úgy érzed, nincs hatásod vezetőként, előadóként.

Lendület kell

Izzadsz, izgulsz előadás közben, de tenni akarsz ellene, mert ki kell állnod mások elé.

Befeszültél

Úgy érzed nem megy át az üzeneted megbeszéléseken, prezentációkon, a médiában.

Csalódott vagy
Válassz utat magadnak!

Személyes kommunikációd akkor lesz hiteles, ha szakmailag és emberileg is sikerül bizalmat építened a másik félben. Nehezen nyílsz meg mások előtt? Szeretnéd, hogy csak rád fókuszáljak? Ezt a megoldást javaslom.

4-6 fős csoportokban kommunikációs alapokat és sztenderdeket ismerhetsz meg. Átlátod majd, hogy ezekből neked mi áll jól, mit érdemes elkerülnöd. És tanulhatsz másokból hibáiból, prakatikus megoldásaiból is.

Gyakorlott vagy, de úgy érzed mehetne jobban a kommunikáció? Speciális problémáid vannak? Vezetőként ezt nem beszélheted meg akárkivel. Ebben a közösségben hozzád hasonló 6-8 vezetővel együtt fejlődhetsz.

Ha azt akarod tudni, hogy állj ki és beszélj mások előtt? Hogy leszel hatásos és hiteles? Hogy küzdd le a zavaraidat és építsd fel az üzenetedet, a történetedet? Hogy kezeld a médiát?

Jó lenne kézben tartani egy meetinget? Vagy adott üzleti szituációban a körülményeket jobban használni, igazán meghatározni a tárgyalás menetét? Szeretnél bizalmat építeni, ezzel elérni a célod?

Nem megy át az üzneted? Szeretnél jobban hatni, határozottabban beszélni a munkatársaiddal úgy, hogy ők kövessenek Téged? A vezetői kommunikációs skillek fejlesztésében erre figyelünk.

Bizalomépítő online kurzus
Miért és mire volt jó a csoportos tréning informatikusoknak?
Mert előtte a falnak beszéltek.
Egy ismert informatikai startup azzal keresett meg, hogy az IT-sok előadásainak nincs hatása és nem meggyőzőek.

Nem tudtak kapcsolatot építeni azokkal, akikhez szóltak.

A tréningeken mindenki prezentációját videóra vettük és apró részekben dolgoztunk azon ki, mit, hogyan változtasson.

Az előadásaik azóta magabiztosak, meggyőzőek és hitelesek.

Amikor a vezető határozott, de az üzenete nem megy át
Tudom, mit akarok, de nem tudom, hogy beszéljek róla, hogy elérjem a célom?
Egy vezető néhány éve azzal keresett, hogy tudja mit akar elérni, de nem megy át az üzenete. Vannak piaci lehetőségeik, erről sokat beszél üzleti meetingeken, de mégsem fejlődnek eléggé.

Rengeteg konferencián adott elő, ahol vagy ügyfeleket, vagy munkatársakat akart szerezni, de senki sem ment oda hozzá.

A 2 x 1 napos egyéni tréningen megalapoztuk a személyre szabott kommunikációs technikát, stílust, majd kb másfél éven át kéthetente egy alkalommal folytattuk.

A cég éves árbevétele ebben az időszakban a duplájára nőtt.

Orvosok, IT-sok és marketingesek konfliktusban
Beteg vagy páciens?
Magyarország egyik vezető fogászatának vezetője azt panaszolta, hogy az orovosok és marketingesek nehezen beszélik egymás nyelvét és az ügyfeleket is kezelhetnék jobban.

Problémájuk volt az ügyfelek kezelésével, nem tudták miben hibáztak és a belső kommunikáció is embert próbáló volt, ami feszültté tette a munkatársakat.

4 x fél napos, kiscsoportos tréningeket szerveztünk minden részlegnek Magyarországon és külföldön. A véleményvezér munkatársakkal egyénileg is dolgoztunk.

A folyamat eredménye, hogy a csapat együttműködőbb és eredményesebb lett, feloldották a belső feszültségeket. A tréning elemeit a betanítási folyamatba is beépítették.

Dolgozzunk együtt!
Írj pár sort és meglátjuk mit tehetünk!